Hoe maak ik een factuur? 'Facturen voor selectie'

De knop ‘Facturen voor selectie’ vindt u op de volgende locatie: CuBus > Verkoop > Orders > Tabblad ‘Open’.

Selecteer één of meerdere facturen, en kies bovenin in het hamburger-menu voor Facturen voor selectie.

De functie ‘facturen voor selectie’ maakt facturen van de geselecteerde orders en verstuurd deze facturen ook direct.

De gemaakte facturen vindt u terug op de volgende locatie: CuBus > Verkoop > Facturen > Tabblad ‘Alle facturen’.